fredag 20 november 2009

Lovande

Åter har jag fått ett par e-mail från läsare som väntar sig ett nytt inlägg. Och Donkeyman är som vanligt en av landets mest lovande författare. Han lovar och lovar men inget blir skrivet.

Men den här gången har Donkeyman giltiga skäl. Han håller på att läsa en bok som han tänker recensera på Nordens Paris. Den kom med posten från Internetbokhandeln i tisdags och det är en tjock rackare. Med massor av häftiga bilder. Och den är in i h*****e bra. Så Donkeyman måste läsa om och om igen. Därför att boken skildrar något som Donkeyman har starka personliga minnen från.

Normalt sett är Donkeyman en blixtsnabb slukare av textmassa. Men när han läser något som verkligen är bra och som engagerar honom tar det tid. Fast det är långt mellan gångerna. Status just nu är att han har klämt drygt 300 av 450 sidor. Så det blir inlägg i morgon kväll eller på söndag.

Men i väntan på det föreslår Donkeyman att hans trogna läsare surfar in på Donkeymans Sportsblog www.bandyoten.blogspot.com och läser det senaste inlägget. Det är en matchrapport från torsdagens match mellan MoDo och Luleå. Som blev en fantastisk upplevelse. Med "Frälsaren" Foppa på plats. Och där Donkeyman drar en parallell till ett Tromsø som inte finns längre.

Inga kommentarer: