torsdag 27 maj 2010

Intensiv vecka

Donkeyman har inte skrivit på ett tag. Beroende på att han har rest en del. Och så har det varit så in i h****e med öl som behövde drickas.

Man märkte att han inte varit i stan på ett tag. Fulla tankar på alla stamsjappen. Detta måste åtgärdas.

Men först var det ett trevligt litet födelsedagspartaj. Bild på värdparet publiceras härmed.

Så blev det 17:e maj. Så blev det ... Så blev det .... Så blev det ....

.... En nattlig snabbtur över fjället till Kiruna för att ta "Foppaflyget" till Ö-vik igen.

"Ortviken" hade nämligen drabbats av ett tråkigt missöde med sin bow thruster och måste ha assistans in i Holmsund. Så vi startade upp och drog till Holmsund. Assisterade dem och returnerade till Husum. En liten affär på 12 timmar.

På hemvägen var det en suveränt vacker solnedgång som Donkeyman försökte föreviga. "Solnedgång över Hörnefors" kallar vi det här verket.



Så var det hemresa igen. Buss till Umeå. Några timmar på krogen. Taxi till Vännäs. Ett par timmars väntan och så tåg till Narvik och buss till Tromsø.

Men i Narvik smällde Donkeyman i sig denna onyttighet som efterrätt. Smassssskens var bara förnamnet.

För övrigt. Den som förirrar sig till Umeå har många fina lokaler att gå igenom. Donkeyman har fastnat för två men det finns ju många fler.


"Lottas Krog" - God mat, trevlig personal, mängder med ölsorter
"Bishops Arms" - Ännu fler ölsorter och inte minst Maltwhisky i stora mängder. Trevlig trots att de ingår i en större kedja.

Men nu på morningen håller Donkeyman på att förbereda sig för en liten "Svipptur" till Honningsvåg. Ett litet konsultjobb på någon dag. Tillbaks i morn kväll igen.

1 kommentar:

-Jill- sa...

Kjempefine bilder, Thure. :-)

Har jeg sagt at det var kjempetrivelig å se deg igjen?
*klem* -J-